Nie ste pripojení. Spravodajstvo môže obsahovať niektoré informácie o používateľovi, preto sa nemusia zobrazovať správne.

Pozvánka na podujatie

Pozvánka na podujatie

Máte problém so zobrazením tohto e-mailu? Môžete ho zobraziť online 

Nitrianska komunitná nadácia             Pozvánka na podujatie...


Podujatie "Aby ľudia ľuďom pomáhali"

je opäť tu


Aj tento rok pripravuje Nitrianska komunitná nadácia tradičné septembrové podujatie s názvom „Aby ľudia ľuďom pomáhali“, ktoré sa bude konať 9. septembra 2023 od 15:30 hod. v Parku pod Borinou na Klokočine. Podujatie je organizované v rámci 17. ročníka rovnomenného grantového programu.


Podujatie pre malých i veľkých - tento rok v znamení športu a zdravého životného štýlu


Na návštevníkov tento rok čakajú rôzne športové súťažné stanovištia, kde si môžu vyskúšať napríklad - streľbu na basketbalový kôš, dribling medzi prekážkami, prekážkovú dráhu, preťahovanie lanom, športovo-pohybové disciplíny v zápasení, ukážky karate, lukostreľbu a mnohé iné.

Nebude chýbať detský kútik s tvorivými i zábavnými aktivitami a hrami, mini bazárik hračiekmaľovanie na tvár, či kalčeto. Atmosféru podujatia oživí energická Bubenícka show Tambores..


Po absolvovaní aktivít na každom stanovišti môžu účastníci získať vecné ceny v žrebovaní.

Všetci ste srdečne vítaní!

 

Podujatie sa koná pri príležitosti odovzdávania grantových šekov mimovládnym organizáciám, ktoré sa zapojili do grantového programu. Tento rok boli podporené 3 mimovládne organizácie, ktoré sa aktívne venujú zapájaniu detí a mládeže do športových aktivít na komunitnej úrovni a podpore ich zdravého životného štýlu.

Viac sa dozviete v článku TU. 


Klub darcov 2023 otvára svoje brány


Klub darcov Nitrianskej komunitnej nadácie je grantový program, ktorý umožňuje každému z nás, aby zažil dobrý pocit z darovania a rozhodol o podpore komunitných projektov v Nitre. Cieľom grantového programu je podporiť inovatívne, netradičné a verejnoprospešné aktivity v meste Nitra z rôznych oblastí (kultúra, životné prostredie, vzdelávanie, voľný čas, šport, zdravie, sociálna oblasť...).

Tento rok sa o priazeň darcov uchádza 9 verejnoprospešných projektov.

O ich podpore môžete rozhodnúť aj Vy

Všetky informácie o pravidlách Klubu darcov a predložených projektoch nájdete TU.

 


A prečo sa stať členom Klubu darcov?



Nitrianska komunitná nadácia

Farská 5, 949 01

www.nkn.sk


 

Copyright © 2023 Nitrianska komunitná nadácia.

Tento email Vám bol zaslaný na základe oslovenia na spoluprácu alebo predchádzajúcej spolupráce s Nitrianskou komunitnou nadáciou. V prípade, že tento e-mail nebol určený Vám alebo si neprajete zasielanie e-mailov, prosím, odhláste sa .

top